SANDBLÆSNING TILBYDES
Godt håndværk
Udført af eksperter

FÅ ET GODT TILBUD

Vådsandblæsning

Håndværkerne i CPH-Gruppen er eksperter i vådsandblæsning, hvor vi har mange års erfaring.

Sandblæsninger har til formål at fjerne gammel maling, kalk, skidt og smuds fra alle tænkelige overflader. En sandblæsning kan bidrage til, at din facade vil stå som ny igen. Inden opstart på store projekter laves der en prøveblæsning, som godkendes i samarbejde med kunden. Herefter påbegyndes arbejdet i overensstemmelse med aftalen.

Når huset er sandblæst skyller vores håndværkere det ned med hedvand, så alt støv og smuds fjernes – og væggene står rug og behandlingsklar.

Få et uforpligtende tilbud på en vådsandblæsning. Ring til os på telefonnummer 42 24 99 99 eller send en mail til info@cph-gruppen.dk. Du kan også udfylde formularen her på hjemmesiden og en af vores kompetente taglæggere kontakter dig.

Hvad er vådsandblæsning?

Vådsandblæsning er tilsat vand, således at støvgener reduceres, og det anvendes mest i tæt beboelse. Tørsandblæsning er ikke tilsat vand og anvendes mest ved landejendomme og steder, hvor støvet ikke generer nogen.

Vi tilbyder finansiering

Vi tilbyder finansiering, så du kan med et lille beløb om måneden, kan få renoveret dit hus efter dit behov og ønsker.

Vi hjælper dig helt i mål med dette.

Finansiering

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular og vi kommer tilbage til dig med et godt tilbud og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

LEVERANDØRER:

 

Hvad koster en vådsandblæsning?

CPH-Gruppen tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser på vådsandblæsningsopgaver. Prisen dog af arbejdsopgavernes omfang. Udfyld formularen her på hjemmesiden, og vi kontakter dig for et uforpligtende tilbud.

Dansk Tag og Facade Teknik tilbyder finansiering. Beregn prisen her på hjemmesiden. Vi servicerer kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi har også enkelte kunder i Jylland, Fyn og øerne.

TRYGHED OG GARANTI

Dansk Tag & Facade tilbyder altid højeste tryghed, når du handler hos os.

Vil du høre nærmere om vores garanti så kan du ringe til os på tlf. 42 24 99 99.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

FØLG OS: