Om CPH-Gruppen – professionel tag- & facaderenovering

CPH-Gruppen er et entreprenørfirma, som har udviklet sig rigtig meget over de sidste 10 år. Vi har satset stort på den private sektor og har været igennem mange ting, hvilket betyder, at vi nu ved rigtig meget om behov, handlemåder, tryghed og bekvemmelighed.

Ud over det har vi over årene osse stået for mange sager som underentreprenør på nybyggeri og renoveringer.

Alle disse oplevelser, erfaringer og udfordringer har gjort, at vi kun vil servere det bedste af det bedste for vores kunder. Det betyder totalentrepriser og garantiløsninger med faste priser. Dermed kan vi følge hele projektet igennem – uden at i skal ryste på hænderne.

Vi er i CPH-Gruppen meget omhyggelige med, at ALLE miljø krav, kurser og beviser ajourføres løbende. Og alle vores medarbejdere overholder de krav som både producenter og vi selv efterlyser. Udover dette har vi løbende stikprøver på vores pladser med selvkontrol og kontrol fra vores leverandører. Dette gør, at vi kan udstede garantier på det udførte stykke arbejde.

Vi har et showroom med udstilling af alle de ting, som vi udfører – og vi vil meget gerne se jer hernede, så I kan danne jer et indtryk af både os og jeres valg.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 42 24 99 99