NYT TAG
Professionel rådgivning
Fabriksgaranti - få uforpligtende tilbud

FÅ ET GODT TILBUD

Nyt tegltag?

I flere hundrede år har tegltaget stort set ikke ændret udseende – og det viser meget godt hvor tidløst tegltaget er. Vores tagdækkere har i mange år arbejdet med tegltage. Vi er derfor den ideelle samarbejdspartner, når dit nye tegltag skal skiftes eller lægges.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt tegltag. Ring til os på telefonnummer 42 24 99 99 eller send en mail til info@cph-gruppen.dk. Du kan også udfylde formularen her på hjemmesiden, og en af vores kompetente taglæggere kontakter dig.

Fordele ved tegltage

Vi kan komme med mange gode grunde til at vælge et tegltag:

  • Et tegltag fås i et hav af forskellige varianter og farver
  • Et tegltag er muligvis det smukkeste tag, der findes på markedet
  • Et tegltag er slidstærkt og har en lang levetid
  • Et tegltag passer til alle slags bygninger

Besøg vores showroom på adressen Jersie Strandvej 3, 2680 Solrød Strand, og bliv klogere på de gængse overvejelser ved et tegltag.

Vi tilbyder finansiering

Vi tilbyder finansiering, så du kan med et lille beløb om måneden, kan få renoveret dit hus efter dit behov og ønsker.

Vi hjælper dig helt i mål med dette.

Finansiering

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular og vi kommer tilbage til dig med et godt tilbud og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

LEVERANDØRER:

 

GARANTI:

 

Danskernes nationaltag

Det er ikke for ingenting, at tegltage betegnes som Danmarks nationaltag. Man kan ikke køre ret langt i Danmark uden at bemærke det klassiske røde tegltag, der toner frem. Det smukke, naturrøde tegltag er det mest almindelige, men med tiden er der udviklet tegl i et hav af forskellige farver og typer. Dette betyder, at der helt sikkert er et tegltag, som passer til dit hus!

Glaseret tegl

Et tag med glaseret tegl er en eksklusiv løsning, der med garanti giver hele bygningen en smuk finish. De glaserede teglsten fås i adskillelige farver – herunder også i den klassiske røde farve.

Kontakt os for et nyt tegltag

Spar penge på dit nye tegltag ved at handle med os. Vi har mange års erfaring med netop tegltage, og vi står klar til at give dig et godt tilbud.

Vil du vide mere om tegltage? Kontakt os på telefon 42 24 99 99 og få et godt tilbud.

Priser på tegltage

Dansk Tag & Facade Teknik tilbyder fordelagtige priser på tegltage, og du kan beregne finansieringen her på hjemmesiden. Vi hjælper kunder med at lægge nye tegltage i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi har også enkelte kunder i Jylland, Fyn og øerne. Få et godt tilbud på dit nye tegltag hos os!

Kvalitet og garanti

Du kan altid føle dig tryg ved at handle med os. Ring til os for et uforpligtende tilbud eller udfyld formularen her på hjemmesiden – og vi kontakter dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

FØLG OS:

GALLERI