NYT TAG
Professionel rådgivning
Fabriksgaranti - få uforpligtende tilbud

FÅ ET GODT TILBUD

Nye tagrender?

Ved udskiftning af et nyt tag er det nærliggende at få skiftet tagrenderne også – da dette sætter det sidste prik over i’et. CPH-Gruppen har eget blikværksted og egne blikkenslagere. Det betyder, at tagrenderne kan fuldloddes på stedet og bukkes på værkstedet. I samråd med dig finder vi en tagrende, der passer til dit hus!

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af husets tagrender. Ring til os på telefonnummer 42 24 99 99 eller send en mail til info@cph-gruppen.dk. Du kan også udfylde formularen her på hjemmesiden, og en af vores kompetente taglæggere kontakter dig.

Udskiftning af tagrender

Vi har mange års erfaring med udskiftning af tagrender, og vi imødekommer dine ønsker for model og materiale. Der findes flere typer tagrender. Herunder:

  • Tagrender i zink
  • Tagrender i kobber
  • Tagrender i stål
  • Tagrender i plastik
  • Tagrender fås i et vælg af forskellige varianter (halvrunde, firkantede m.m.).

Besøg vores showroom på adressen Jersie Strandvej 3, 2680 Solrød Strand, og se eksempler på alle de forskellige tagrender. Du kan også hente inspiration her.

Vi tilbyder finansiering

Vi tilbyder finansiering, så du kan med et lille beløb om måneden, kan få renoveret dit hus efter dit behov og ønsker.

Vi hjælper dig helt i mål med dette.

Finansiering

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular og vi kommer tilbage til dig med et godt tilbud og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

LEVERANDØRER:

 

GARANTI:

 

Hvilken tagrende passer til dit hus?

Tagrenden skal passe til dit hus. Ved en funkisvilla kan det eksempelvis se rigtig flot ud med en firkantet tagrende. Før du tager beslutningen om den nye tagrende, anbefaler vi, at du ser de forskellige varianter.

Vi har et rigtig godt samarbejde med Rhenzink og Plastmo, og vi kan stort set levere alle former for løsninger og detaljer.

Pris på nye tagrender

CPH-Gruppen tilbyder fordelagtige priser på nye tagrender, og du kan beregne finansieringen her på hjemmesiden. Vi udskifter tagrender i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, men vi har også enkelte kunder i Jylland, Fyn og på de danske øer.

Få et godt tilbud på nye tagrender hos os! Kontakt os på telefon 42 24 99 99 og lad os arrangere et møde i butikken, så vi kan arbejde os hen imod et godt resultat.

Kvalitet og garanti

Du skal føle dig tryg ved at handle med os. Ring til os for et uforpligtende tilbud eller udfyld formularen her på hjemmesiden – og vi kontakter dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

FØLG OS:

GALLERI